Oglasno sporočilo
slice
Ali si želite zaslužiti denar? To je lahko vaša priložnost
3. december 2018 ob 09:33 Vsak dan poslušamo novice iz sveta, da se je cena nafte povišala, cena zlata upadla, evro oslabil, dolar okrepil, akcije Apple-a pa narasle, itd...
5 žensk, 5 sporočil, vse ponosne nase
3. december 2018 ob 08:53 Ljubite, navdihujte, smejte se, vzgajajte, navdušujte. V življenju se premalokrat zavedamo, da je potrebno ceniti tisto, kar imamo.
Zdravja ne moremo kupiti, lahko pa poskrbimo za lažje okrevanje
3. december 2018 ob 08:39 Bolezni, kot so rak, možganska kap ali srčni infarkt, ne moremo predvideti, lahko pa ogromno naredimo sami z zdravim načinom življenja, da takšno diagnozo preprečimo.
Naložba v turistične kapacitete
7. december 2018 ob 10:02 Turizem v Sloveniji beleži rast števila nočitev domačih in tujih gostov, hkrati pa se razvijajo tudi nove veje turizma, ki spodbujajo goste k večkratnim obiskom posameznih turističnih destinacij.
Zemljišča za izgradnjo eno in več stanovanjskih stavb
26. november 2018 ob 08:32 Za božič vse poti vodijo domov. Z aktualno ponudbo stavbnih zemljišč in nepremičnin je odločitev za novi dom še bližja kot poprej.
Ste že stali na obeh poloblah hkrati? Obiščite ekvadorsko prestolnico Quito in med drugim doživite tudi to Dopust. Čas, ko odmislimo vsakodnevne obveznosti in se podamo novim dogodivščinam naproti.
Koliko tvegate? Vi odločate, koliko časa boste namenili telesni aktivnosti ali pa kako pogosto boste pregloboko pogledali v kozarec.
ŠIPK ≠ šibek Pridobivanje novih kompetenc in praktičnih znanj v sodobnem času postaja vse bolj pomembno, poudarek je na timskem delu, razvoju in inovativnih rešitvah.
Kupite takoj, plačajte pa po delih Dober občutek je, če stvari, ki si jih želite, postanejo vaše takrat, ko si jih zaželite. Z obročno kartico iz Abanke
Nepremičnine za nove poslovne priložnosti v tujini Za podjetja, ki načrtujejo širjenje njihovih poslovnih dejavnosti v tujino, je ustrezen izbor nepremičnin za investicijo izjemnega pomena.
Trgujte s ceno zlata na spletu Ena izmed najbolj sodobnih dejavnosti trgovanja je trgovanje s ceno zlata na svetovni borzi prek spleta.
Življenje je lepo. Obarvajte ga v rumeno! Jesensko vzdušje in dolgi večeri, ki nakazujejo, da se leto počasi končuje, so odlična priložnost za druženje s prijatelji.
Boste prebrali? Danes vas čaka 35.000 odločitev. Katera bo naslednja? Naj vam pomagamo: svetujemo, da berete naprej. Ste tudi vi prepričani, da se moški in ženske odločamo na različne načine? Seveda, boste rekli, ženske se vendar bolj zanašajo na intuicijo in moški na razum. To pa ne drži čisto!
Tudi vaš televizor lahko postane pametni televizor Tehnologija je eno izmed področij, ki se v svetu najhitreje spreminjajo, s tem pa postajajo drugačne tudi naše želje in potrebe.
HI-FI salon Canyon Audio – predstavitev HOLBO gramofona V Ljubljani je svoja vrata odprl nov HI-FI salon Canyon Audio. Salon predstavlja najnovejši tehnološko dovršen HOLBO high end gramofon na zračnih ležajih.

Kazalo