18. januarja 2019 je Big Band RTV Slovenija v okviru svojih abonmajskih koncertov v Siti teatru pripravil projekt s kultno zasedbo Elevators. Zasedbo, ki združuje vse mogoče glasbene sloge, od funka, jazza, rocka in popa, sestavljajo basist Jani Hace, kitarist Robert Pikl, bobnar Sergej Randjelović in klaviaturist Davor Klarič. Kot gosta sta se pridružila tolkalist Lazaro Amed Hierrezuelo in pevka Ana Bezjak. Vodja projekta in tokrat tudi dirigent je bil Tomaž Gajšt, aranžmaje za orkester pa so spisali Aleš Avbelj, Tadej Tomšič, Matjaž Mikuletič in Tomaž Gajšt. V 1.delu koncerta poslušamo skladbe Med in mleko, Hišni ljubimec, Mladi metri, Čedo ljubavi, I.E ter Orao, javi se.

Za posnetek so poskrbeli glasbeni producent Rok Lopatič, tonski mojster Miha Ocvirk, asistenta Martin Florjančič in Gašper Povše, za končno zvočno podobo pa je poskrbel Miro Prljača. Urednica oddaje je Alja Kramar

Prvi del posnetka koncerta

Pred dobrim mesecem je Big Band RTV Slovenija v okviru svojih abonmajskih koncertov v Siti teatru pripravil projekt s kultno zasedbo Elevators. Dvorana je bila razprodana, zato za tiste, ki ste zamudili koncert, pa tudi za tiste, ki ste na njem bili, pa bi ga radi podoživeli, nocoj predvajamo del posnetka koncerta, prihodnji teden pa bomo prisluhnili še drugemu delu. Elevators, zasedbo, ki združuje vse mogoče glasbene sloge, od funka, jazza, rocka in popa, sestavljajo basist Jani Hace, kitarist Robert Pikl, bobnar Sergej Randjelović in klaviaturist Davor Klarič. Kot gosta sta se pridružila tolkalist Lazaro Amed  Hierrezuelo in pevka Ana Bezjak. Vodja projekta in tokrat tudi dirigent je bil Tomaž Gajšt, aranžmaje za orkester pa so spisali Aleš Avbelj, Tadej Tomšič, Matjaž Mikuletič in Tomaž Gajšt. Nocoj bomo slišali skladbe Med in mleko, Hišni ljubimec, Mladi metri, Čedo ljubavi, I.E ter Orao, javi se.

Za posnetek so poskrbeli glasbeni producent Rok Lopatič, tonski mojster Miha Ocvirk, asistenta Martin Florjančič in Gašper Povše, za končno zvočno podobo pa je poskrbel Miro Prljača.

Alja Kramar