18. januarja 2019 je Big Band RTV Slovenija v okviru svojih abonmajskih koncertov v Siti teatru pripravil projekt s kultno zasedbo Elevators. Elevators, zasedbo, ki združuje vse mogoče glasbene sloge, od funka, jazza, rocka in popa, sestavljajo basist Jani Hace, kitarist Robert Pikl, bobnar Sergej Randjelović in klaviaturist Davor Klarič. Kot gosta sta se pridružila tolkalist Lazaro Amed Hierrezuelo in pevka Ana Bezjak. Vodja projekta in tokrat tudi dirigent je bil Tomaž Gajšt, aranžmaje za orkester pa so spisati Aleš Avbelj, Tadej Tomšič, Matjaž Mikuletič in Tomaž Gajšt. V s. delu koncerta poslušamo skladbe Rowad, Na krilih ljubezni, Še je cejt, Prva pomoč, V aorto in Riff.

Za posnetek so poskrbeli glasbeni producent Rok Lopatič, tonski mojster Miha Ocvirk, asistenta Martin Florjančič in Gašper Povše, za končno zvočno podobo pa je poskrbel Miro Prljača.

Drugi del posnetka koncerta

18. januarja 2019 je Big Band RTV Slovenija v okviru svojih abonmajskih koncertov v Siti teatru pripravil projekt s kultno zasedbo Elevators. Prejšnji teden smo predvajali prvi del posnetka koncerta, tokrat bomo prisluhnili še drugemu delu. Elevators, zasedbo, ki združuje vse mogoče glasbene sloge, od funka, jazza, rocka in popa, sestavljajo basist Jani Hace, kitarist Robert Pikl, bobnar Sergej Randjelović in klaviaturist Davor Klarič. Kot gosta sta se pridružila tolkalist Lazaro Amed  Hierrezuelo in pevka Ana Bezjak. Vodja projekta in tokrat tudi dirigent je bil Tomaž Gajšt, aranžmaje za orkester pa so spisati Aleš Avbelj, Tadej Tomšič, Matjaž Mikuletič in Tomaž Gajšt. Slišali bomo skladbe Rowad, Na krilih ljubezni, Še je cejt, Prva  pomoč, V aorto in Riff.

Za posnetek so poskrbeli glasbeni producent Rok Lopatič, tonski mojster Miha Ocvirk, asistenta Martin Florjančič in Gašper Povše, za končno zvočno podobo pa je poskrbel Miro Prljača.

Alja Kramar