Pred koncertom z Big Bandom RTV Slovenija smo se pogovarjali s pevko Mio Žnidarič in pianistom ter skladateljem Stevom Klinkom. Na koncertih v Mariboru in Ljubljani bodo v ospredju skladbe z zadnjega albuma Z dotikom (Mia Žnidarič in Steve Klink trio), v program pa so uvrstili tudi nekaj starejših Miinih skladb. Kot gost na koncertu se bo Mii in Stevu ter Big Bandu RTV Slovenija pridružil še bobnar Gašper Bertoncelj.

V pogovoru stana Mia Žnidarič in Steve Klink zaupala še več o prihajajočih koncertih in programu, pa tudi nekaj zanimivosti z začetkov njunih glasbenih karier.

Pred koncertom

Konec tedna se obeta prava jazzovska poslastica, z Big Bandom RTV Slovenija bosta nastopila pevka Mia Žnidarič in pianist ter skladatelj Steve Klink. Na koncertih v Mariboru in Ljubljani bodo v ospredju skladbe z zadnjega albuma Z dotikom (Mia Žnidarič in Steve Klink trio), v program pa so uvrstili tudi nekaj starejših Miinih skladb. Kot gost na koncertu se bo Mii in Stevu ter Big Bandu RTV Slovenija pridružil še bobnar Gašper Bertoncelj.

V pogovoru nam bosta Mia Žnidarič in Steve Klink zaupala še več o prihajajočih koncertih in programu, pa tudi nekaj zanimivosti z začetkov njunih glasbenih karier.

Alja Kramar