Spoznavno srečanje novega ministra za zdravje Daniela Bešiča Loredana s predstavniki zdravstvene nege je bilo pozitivno. Konkretnih rešitev še ni. Kot poudarja minister, nihče v sistemu nima objektivnih številk na podorčju zdravstvene nege. Prav zdaj se minister sestaja s predstavniki primarnega zdravstva. Nekateri drugi poudarki oddaje:
- Vlada in infrastrukturno ministrstvo pri projektu Drugi tir nista bila učinkovita, delno učinkovita pa sta pri njegovem nadziranju. Vrhovni državni revizor Aleksej Šinigoj poudarja pomanjkanje dejavnosti za preučitev upravičenosti dvotirnosti proge.
- Picasso, Cezanne, Toulouse-Lautrec, Miró in tako naprej. S temi imeni je Narodni muzej v Ljubljani vabil na razstavo 160-tih umetniških del iz zasebne zbirke družine Boljkovac. Razstavo so ob pomislekih stroke glede verodostojnosti umetnin odpovedali.
- V 70-tem letu je umrl dolgoletni športni novinar Miha Žibrat. V svoji bogati karieri je opravil približno dva tisoč neposrednih športnih prenosov, z olimpijskimi igrami na čelu.