Posebna raziskovalca Eva in Luka sta šla že v prejšnjem delu skupaj na teren. Zanimal ju je mlajši par, Kaja in Kai, ki se je zbližal med karanteno. Kaja je zadnje čase med seksom vse pogosteje čutila bolečino, vendar je to skrivala in tiho trpela. Zakaj ni razkrila svoje bolečine, ste lahko slišali v prejšnji epizodi. Tokrat pa boste izvedeli, kako se je odzval Kai, ko mu je to povedala.

"Živjo, jst sm Kai. Star sem 31 let, trenutno delam v antikvarjatu. Všeč mi je, k je tak mir. Ni velik strank, ljudje, k pridejo, pa večinoma samo brskajo in si sami poiščejo, kar jih zanima. Včasih jim pa tudi kaj priporočim. No, če me prosijo. Em, živim s tremi cimri v enem zlo starem stanovanju, sam je v centru, tko da mi je d best, k grem povsod lahko peš al pa s kolesom. Pa itak mi je sam to važn, da mam net pa svojo sobo, kej več pa v resnici ne rabm. Em, mam punco Kajo. Ja, sej vem, Kai in Kaja. Hahah Ampak v bistvu res zlo paševa skupaj. Em, ja, no … zadnje čase nama neki ne štima, ne vem, nekak se ne znava uglasit, mislm, pri seksu. Sploh ne vem, kako naj se je dotaknem, karkol nardim, je narobe. V bistvu mi je bolš gledat porniče. Bejbam na polno dogaja, tipi jim počnejo svašta, one pa skos uživajo."

Zakaj Kai ni opazil, da Kajo boli? Ali lahko iščemo vzroke pri njegovi (zlo)rabi pornografije?

prof. dr. Hartmut Porst 

Aleksandar Štulhofer

Woet Gianotten

Zala Tamala

V prvi sezoni podkasta o spolnosti posebna raziskovalca Eva in Luka ob pomoči strokovnjakinj in strokovnjakov, ki so se udeležili kongresa Evropskega združenja za spolno medicino v Ljubljani, podirata tabuje, razkrivata stereotipe in s pogovorom o seksu odpirata prostor za iskrene, prijazne, sočutne, zadovoljujoče in osrečujoče intimno partnerske odnose. 

Urška Henigman