Projekt novinarskih delavnic Radia Hudo! se v tej sezoni počasi bliža koncu. Pred nami je le še tekmovalni del - izbor najboljšega novinarskega razreda, ki ga bo Radio Slovenija za nagrado v mesecu juniju odpeljal na nagradni izlet v Barcelono. Vseh 12 šol, ki so letos sodelovale na novinarskih delavnicah, se bo s svojimi tekmovalnimi posnetki predstavilo v oddajah Hudo! 2. in 9. maja - posnetkom pa lahko prisluhnete tudi na naši spletni strani www.radioprvi.si. V tokratni oddaji bomo slišali mlade novinarje z OŠ Koroški jeklarji z Raven na Koroškem, OŠ Griže, OŠ Ivana Groharja Škofja Loka, OŠ Naklo, OŠ Cirila Kosmača Piran in OŠ Louisa Adamiča Grosuplje, ki bodo v svojih tekmovalnih posnetkih predstavljali svoj kraj. Kateri od njih vas bodo prepričali, da glas namenite prav njih ? Ne preslišite! Pripravljata in vodita Tadeja Bizilj in Dejan Petek.

Projekt novinarskih delavnic Radia Hudo! se v tej sezoni počasi bliža koncu. Pred nami je le še tekmovalni del – izbor najboljšega novinarskega razreda, ki ga bo Radio Slovenija za nagrado v mesecu juniju odpeljal na nagradni izlet v Barcelono. Vseh 12 šol, ki so letos sodelovale na novinarskih delavnicah, se bo s svojimi tekmovalnimi posnetki predstavilo v oddajah Hudo! 2. in 9. maja.
V tokratni oddaji bomo slišali mlade novinarje z OŠ Koroški jeklarji z Raven na Koroškem, OŠ Griže, OŠ Ivana Groharja Škofja Loka, OŠ Naklo, OŠ Cirila Kosmača Piran in OŠ Louisa Adamiča Grosuplje, ki bodo v svojih tekmovalnih posnetkih predstavljali svoj kraj. Kateri od njih vas bodo prepričali, da glas namenite prav njim?

Dejan Petek, Tadeja Bizilj