V tokratni oddaji Hudo! bomo potovali med tremi dobrimi možmi, delili darila, razmišljali o praznikih in pomislili tudi na tiste, ki nimajo take sreče, da bi jih po smreko vedno čakala lepa presenečenja. Vse to s sedmošolci iz ljubljanske Osnovne šole Prežihovega Voranca, ki so v tem tednu na radijskih novinarskih delavnicah pridno snemali in monitrali ter pripravili številne zanimivosti za oddajo.

Tudi otroci lahko pomagajo in narišejo nasmeh na usta vrstnikom, za katere ta mesec ni tako vesel

V tokratni oddaji Hudo! smo potovali med tremi dobrimi možmi, delili darila, razmišljali o praznikih in pomislili tudi na tiste, ki nimajo take sreče, da bi jih po smreko vedno čakala lepa presenečenja. Vse to s sedmošolci iz ljubljanske Osnovne šole Prežihovega Voranca, ki so v tem tednu na radijskih novinarskih delavnicah pridno snemali in montirali ter pripravili številne zanimivosti za oddajo.

Pred mikrofon so Ana Lu, Ajda, Živa, Mark, Svit, Marin in Taja povabili najmlajše in jih povprašali o dobrih možeh, mimoidoči na ljubljanskih ulicah so jim podali nekaj dobrih predlogov za praznični jedilnik, slišali pa smo tudi, kako v organizacijah Anina zvezdica in Trije zimski botri v tem času osrečijo tudi tiste otroke in družine, ki nimajo sredstev za darila, lepo okrasitev doma ali dobro božično večerjo.

 

Tadeja Bizilj