Nova sezona radijskih novinarskih delavnic Radia Hudo! je pred vrati in tokrat jo bodo odprle dekleta iz Osnovne šole Ivana Kavčiča Izlake. V tem tednu so pred mikrofon povabile zanimive sogovornice in se spraševale, katere so tiste uspešne ženske, ki so krojile našo zgodovino in katere tiste, ki so nam lahko še danes za zgled. Slišali boste tudi, v katerem poklicu se ženske po mnenju najmlajših z Izlak najboljše znajdejo in kako trem uspešnim devetošolkam uspeva združevati šolske obveznosti z vsakodnevnimi treningi in vajami.

Mlade novinarke z Izlak so se spraševale, katere so tiste uspešne ženske, ki so krojile našo zgodovino in katere tiste, ki so nam lahko še danes za zgled.

Nova sezona radijskih novinarskih delavnic Radia Hudo! je tukaj in tokrat jo bodo odprle dekleta iz Osnovne šole Ivana Kavčiča Izlake. V tem tednu so pred mikrofon povabile zanimive sogovornice in se spraševale, katere so tiste uspešne ženske, ki so krojile našo zgodovino in katere tiste, ki so nam lahko še danes za zgled. Slišali ste lahko tudi, v katerem poklicu se ženske po mnenju najmlajših z Izlak najboljše znajdejo in kako trem uspešnim devetošolkam uspeva združevati šolske obveznosti z vsakodnevnimi treningi in vajami.

Če ste oddajo zamudili, ji prisluhnite zgoraj v posnetku - foto utrinke pa najdete tudi na našem Instagram in Facebook profilu Programa za mlade.

Snemanje na šoli

 

Oddaja v živo

Tadeja Bizilj