Spoznali smo še zadnji dve srednji šoli, ki sta se v našem studiu pomerili v radijski improvizaciji. To sta bili: Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra Kamnik, ki sta jo zastopala Špela in Žan, ter Gimnazija Jožeta Plečnika Ljubljana, s katere so prišli Jera, Daša in Daniil. Pomerili so se v 4 disciplinah: rime, intervju s strokovnjakom, teta Justi in prometno poročilo, zmaga pa naj najboljši! Katera od obeh šol se bo pridružila zmagovalnim ekipam minulih oddaj (SVŠGUGL, Gimnazija Poljane in Gimnazija Šiška)?

V radijski improvizaciji zmagali dijaki Šolske improlige iz Kamnika

Spoznali smo še zadnji dve srednji šoli, ki sta se v našem studiu pomerili v radijski improvizaciji. To sta bili: Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra Kamnik, ki sta jo zastopala Špela in Žan, ter Gimnazija Jožeta Plečnika Ljubljana, s katere so prišli Jera, Daša in Daniil. Pomerili so se v 4 disciplinah: rime, intervju s strokovnjakom, teta Justi in prometno poročilo, zmaga pa naj najboljši! Katera od obeh šol se bo pridružila zmagovalnim ekipam minulih oddaj (SVŠGUGL, Gimnazija Poljane in Gimnazija Šiška)? To je Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra Kamnik.

Med oddajami nam lahko pomagate s svojimi predlogi, ki jih posredujete na Instragram profila: Program za mlade in Šolska improliga.

 

Špela Šebenik