Rak na dojki je najpogostejša oblika raka pri ženskah, za njo pa lahko zbolijo tudi moški. Vedno več raziskav kaže, da so med najpogostejšimi simptomi, s katerimi se soočajo ženske po zdravljenju raka na dojki, težave v spolnosti. Ne le, da jih pretrese že sama diagnoza, dojke imajo za ženske močan simbolni pomen. Na spolnost vpliva tudi izbira zdravljenja. O spolni rehabilitaciji po zdravljenju raka na dojki bo tekla beseda v oddaji Med štirimi stenami. Vabljeni v našo družbo v ponedeljek ob 10.10.

Ženske, ki so v procesu zdravljenja ostale brez dojke, se soočajo s slabšim doživljanjem lastnega telesa, z depresijo, tesnobnostjo in upadom spolne sle

Rak dojk je najpogostejša oblika raka pri ženskah, zbolijo pa lahko tudi moški. Vedno več raziskav kaže, da so med najpogostejšimi simptomi, s katerimi se soočajo ženske po zdravljenju raka dojk, težave v spolnosti. Ne le, da žensko pretrese že sama diagnoza, dojke imajo za žensko tudi močan simbolni pomen, na spolnost vpliva tudi izbira zdravljenja. O spolni rehabilitaciji po zdravljenju raka dojk bo tekla beseda v oddaji Med štirimi stenami. Vabljeni v našo družbo v ponedeljek ob 10.10.

Prvi