Kliko hrane zavržete vsak mesec? Se v vaših smeteh znajde tudi star kruh? Tega lahko koristno uporabite in naredite drobtine, grmado ali ocvrte kruhove rezine. Sogovornica: Ana Prošek z Biotehniškega centra Naklo.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
2036 epizod
2036 epizod
Dolgoletno oddajo Kmetijski nasveti, ki so ji slovenski kmetje radi prisluhnili vsak delovni dan v času kosila, je februarja 2009 nadomestila oddaja Nasveti, namenjena širši javnosti. Tako zdaj vsak dan (z izjemo nedelje) ob 12.30 postrežemo s priporočili strokovnjakov s področja financ, mobilne tehnologije, notranjega oblikovanja, bontona, zdrave prehrane, vrtnarstva in iščemo odgovore na težave, ki nas spremljajo v vsakdanjem življenju. Rubrika je arhivirana v našem spletnem avdio/video arhivu, vsako soboto pa vam ob isti uri ponudimo tudi povzetek vseh petih nasvetov, ki ste jih lahko slišali tekom tedna. Elektronska pošta: nasveti@rtvslo.si
Kliko hrane zavržete vsak mesec? Se v vaših smeteh znajde tudi star kruh? Tega lahko koristno uporabite in naredite drobtine, grmado ali ocvrte kruhove rezine. Sogovornica: Ana Prošek z Biotehniškega centra Naklo.
Dolgoletno oddajo Kmetijski nasveti, ki so ji slovenski kmetje radi prisluhnili vsak delovni dan v času kosila, je februarja 2009 nadomestila oddaja Nasveti, namenjena širši javnosti. Tako zdaj vsak dan (z izjemo nedelje) ob 12.30 postrežemo s priporočili strokovnjakov s področja financ, mobilne tehnologije, notranjega oblikovanja, bontona, zdrave prehrane, vrtnarstva in iščemo odgovore na težave, ki nas spremljajo v vsakdanjem življenju. Rubrika je arhivirana v našem spletnem avdio/video arhivu, vsako soboto pa vam ob isti uri ponudimo tudi povzetek vseh petih nasvetov, ki ste jih lahko slišali tekom tedna. Elektronska pošta: nasveti@rtvslo.si