Pred kratkim so v Ljubljani, na velikem travniku ob Brnčičevi ulici, odprli prvi Pasji vrtec v Sloveniji. Psi imajo na voljo 12.000 m2 prostora, strokovna ekipa pa skrbi za poldnevno in dnevno varstvo, igralne urice, sprehode in še kaj. Izvedeli boste tudi zakaj so pomembni brezplačni specialistični pregledi ustne votline in zob pri delovnih psih. V petek ob 11.30 na Prvem programu radia Slovenija! Pripravlja Robert Bogataj.

Pred kratkim so v Ljubljani, na velikem travniku ob Brnčičevi ulici, odprli prvi Pasji vrtec v Sloveniji. Psi imajo na voljo 12.000 m2 prostora, strokovna ekipa pa skrbi za poldnevno in dnevno varstvo, igralne urice, sprehode in še kaj. Izvedeli  boste tudi zakaj so pomembni brezplačni specialistični pregledi ustne votline in zob pri delovnih psih. V petek ob 11.30 na Prvem programu radia Slovenija!

PASJI VRTEC: http://www.pasjivrtec.si

Za brezplačni pregled ustne votline in zob pri delovnih psih se lahko naročite po elektronski pošti: ana.nemec@vf.uni-lj.si, na telefonsko številko 01 477 92 77 Preglede bodo opravljali julija, vsako sredo meb 16. in 17. uro na Kliniki za Kirurgijo in male živali (www.kkmz.si)!

 

Robert Bogataj