Epidemija covida19 je zaprla oziroma priprla vrata gostinskih lokalov, fitnes centrov, frizerskih in kozmetičnih salonov. Lastniki v skrbi za preživetje bijejo plat zvona. Pristojne pozivajo k sorazmernim ukrepom za preprečitev širjenja okužb, ki bi kar najmanj prizadeli poslovanje. Pomoč države za ohranitev zaposlenih je dobrodošla, a za mnoge ne bo dovolj za preživetje podjetja oziroma dejavnosti. Kako naprej in kakšne so možne rešitve voditeljica Simeona Rogelj spredstavniki vlade, gospodarstva in športa.

Gostje:
- Simon Zajc, državni sekretar na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo,
- Borut Meh, predsednik Obrtne zbornice Slovenije,
- Janez Sodražnik, podpredsednik OKS-ZŠZ, Združenje športnih zvez.

Gostinci, frizerji, fitnes centri in izvajalci nekaterih drugih storitev pozivajo k sorazmernim ukrepom in dodatni pomoči države

Epidemija covida19 je zaprla oziroma priprla vrata gostinskih lokalov, fitnes centrov, frizerskih in kozmetičnih salonov. Lastniki v skrbi za preživetje bijejo plat zvona. Pristojne pozivajo k sorazmernim ukrepom za preprečitev širjenja okužb, ki bi kar najmanj prizadeli poslovanje. Pomoč države za ohranitev zaposlenih je dobrodošla, a za mnoge ne bo dovolj za preživetje podjetja oziroma dejavnosti. Kako naprej in kakšne so možne rešitve voditeljica Simeona Rogelj ter predstavniki vlade, gospodarstva in športa ter z izjavami različnih podjetnikov.

Gostje:
- Simon Zajc, državni sekretar na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo,
- Branko Meh, predsednik Obrtne zbornice Slovenije,
- Janez Sodražnik, podpredsednik OKS-ZŠZ (Združenje športnih zvez).

Simeona Rogelj