V življenju nas zanimajo, vznemirjajo, motijo ali veselijo najrazličnejše stvari. Majhne in velike. Pomembne, pa tudi tiste nekoliko manj opazne. Dobro je, če na vsako vprašanje najdemo odgovor strokovnjaka. V tematsko zelo pisanem Svetovalnem servisu lahko svoje vprašanje zastavite po telefonu 01 475 22 22 oziroma elektronskem naslovu radioprvi@rtvslo.si in dobite strokovni odgovor. Na Prvem, vsak delavnik od 8.05 do 8.30.

Na svetovni dan čebel v Svetovalnem servisu o apiterapiji

Apiterapija je veda, ki se ukvarja s tem, kako si s pomočjo čebeljih pridelkov krepimo in ohranjamo zdravje. Med vsebuje močne antioksidante, pospešuje celjenje ran in vzpodbuja delovanje srca. Kako uporabljamo propolis? Komu koristi aromaterapija v čebelnjaku? Kako uživamo cvetni prah? Ali je čebelji pik res tudi zdravilen? Gost sredinega svetovalnega servisa bo čebelar in apiterapevt Karl Vogrinčič.

Sodelujte, postavite vprašanje. Odprite Slido v ločenem oknu.


S sodelovanjem sprejemate pogoje podjetja Slido. Radio Slovenija vnešenih podatkov ne shranjuje oziroma jih po oddaji dokončno izbriše. Zaradi bontona vas prosimo, da se predstavite vsaj z imenom, ni pa to pogoj za sodelovanje. Preberite tudi pogoje zasebnosti.

Bojan Leskovec