Geslo letošnjega tedna gozdov »Skrbno z gozdom!« je namenjeno tako lastnikom kot uporabnikom gozdnih površin. Katera pravila vključuje gozdni bonton? Katere ukrepe obsega celovita sanacija poškodovanih gozdov? Koliko znaša strošek obnove s sadnjo sadik na hektar? Kaj morajo lastniki narediti za dobro kondicijo gozdov, da preprečijo razvoj bolezni in škodljivcev? Gost petkovega svetovalnega servisa bo magister Andrej Breznikar iz Zavoda za gozdove Slovenije.

V času epidemije novega koronavirusa COVID-19 se je povečal obisk slovenskih gozdov

Geslo letošnjega tedna gozdov »Skrbno z gozdom!« je namenjeno tako lastnikom kot uporabnikom gozdnih površin. Katere ukrepe obsega celovita sanacija poškodovanih gozdov? Koliko znaša strošek obnove s sadnjo sadik na hektar? Kaj morajo lastniki narediti za dobro kondicijo gozdov, da preprečijo razvoj bolezni in škodljivcev? Gost petkovega svetovalnega servisa bo magister Andrej Breznikar iz Zavoda za gozdove Slovenije.

Sodelujte, postavite vprašanje. Odprite Slido v ločenem oknu.


S sodelovanjem sprejemate pogoje podjetja Slido. Radio Slovenija vnešenih podatkov ne shranjuje oziroma jih po oddaji dokončno izbriše. Zaradi bontona vas prosimo, da se predstavite vsaj z imenom, ni pa to pogoj za sodelovanje. Preberite tudi pogoje zasebnosti.

Bojan Leskovec