Na svetovni dan otroka smo v Svetovalni servis povabili tiste, ki otrokom pomagajo na svet – babice. Priprava na porod se začne že v nosečnosti. Kako naj nosečnica poskrbi za svoje fizično in duševno zdravje, kaj naj vsebuje porodni načrt, kako na priprave na porod vpliva epidemija in kako učinkovita je šola za starše, ki se je po večini države zaradi hipnih razmer znova preselila na splet? Naša petkova gostja bo izkušena babica in predavateljica v Šoli za starše na ljubljanski ginekološki kliniki Gordana Njenjić. Vabljeni k sodelovanju.

Nosečnost in priprava na porod v času epidemije - kako lahko pomaga šola za starše, ki se je zaradi trenutnih razmer znova preselila na splet?

Na svetovni dan otroka smo v Svetovalni servis povabili tiste, ki jim pomagajo na svet - babice. Priprava na porod se začne že v nosečnosti – kako naj nosečnica poskrbi za svoje fizično in duševno zdravje, kaj naj vsebuje porodni načrt, kako na priprave na porod vpliva epidemija in kako učinkovita je šola za starše, ki se je po večini države zaradi trenutnih razmer znova preselila na splet? Naša petkova gostja je izkušena babica in predavateljica v Šoli za starše na ljubljanski ginekološki kliniki Gordana Njenjić.

Ana Skrt