Po poletnih počitnicah so naši osebni transakcijski računi precej osiromašeni, pa še šola se začne in z njo šolske položnice. Kako se lotiti sanacije slabega stanja na TRR? Kako bodo na stanje vplivale podražitve hrane, električne energije in drugih dobrin? Kako ravnati, da bi nas čimmanj prizadele? Katere so tipične vrzeli v naši družinski malhi, skozi katere denar, ne da bi se tega zavedali, odteka, pa ne bi bilo treba? O vsem tem v četrtkovem svetovalnem servisu s strokovnjakinjo za osebne finance, Ano Vezovišek.

Vrzeli v družinski finančni malhi, skozi katere nenadzorovano uhaja denar, je treba zamašiti

Po poletnih počitnicah so naši osebni transakcijski računi precej osiromašeni, pa še šola se začne in z njo šolske položnice. Kako se lotiti sanacije slabega stanja na TRR? Kako bodo na stanje vplivale podražitve hrane, električne energije in drugih dobrin? Kako ravnati, da bi nas čim manj prizadele? Katere so tipične vrzeli v naši družinski malhi, skozi katere denar, ne da bi se tega zavedali, odteka, pa ne bi bilo treba? O vsem tem v četrtkovem Svetovalnem servisu s strokovnjakinjo za osebne finance Ano Vezovišek.

Sodelujte, postavite vprašanje. Odprite Slido v ločenem oknu.


S sodelovanjem sprejemate pogoje podjetja Slido. Radio Slovenija vnešenih podatkov ne shranjuje oziroma jih po oddaji dokončno izbriše. Zaradi bontona vas prosimo, da se predstavite vsaj z imenom, ni pa to pogoj za sodelovanje. Preberite tudi pogoje zasebnosti.

Cirila Štuber