Za mnoge je novica tedna, da bodo po dolgih mesecih svoja vrata spet odprle šole. A ne povsod in ne za vse. Epidemiološki slika se je namreč le nekoliko izboljšala, a previdnost ostaja. Veliko dejavnosti ostaja zaprtih oziroma omejenih, v oddaji komentiramo osmi sveženj pomoči, ki pa ne bo zadnji. Eden od že sprejetih ukrepov - kritiki ga imenujejo prisilno upokojevanje - je te dni romal na ustavno sodišče. Brez epiloga ostajajo prizadevanja koalicije KUL za zamenjavo vlade, namesto odložene nezaupnice so za zdaj vložili interpelacijo proti ministru za delo. V oddaji analiziramo prve poteze novega ameriškega predsednika in vrnitev ruskega opozicijskega politika domov in za zapahe. Kritični pregled tedna z Dušanom Miličem.

O postopnem odpiranju šol, novem svežnju pomoči gospodarstvu, odloženi nezaupnici vladi, selitvi Bidna v Belo hišo in vrnitvi Navalnega v Rusijo

Za marsikoga je novica tedna, da bodo po dolgih mesecih spet odprle vrata šole. A ne povsod in ne za vse. Epidemiološka slika se je namreč le nekoliko izboljšala, a previdnost ostaja. Veliko dejavnosti bo še naprej zaprtih oziroma omejenih. V oddaji bomo komentirali osmi sveženj pomoči, ki pa ne bo zadnji. Eden izmed že sprejetih ukrepov, kritiki ga imenujejo prisilno upokojevanje, se je te dni znašel na ustavnem sodišču. Brez epiloga ostajajo prizadevanja koalicije KUL za zamenjavo vlade, namesto odložene nezaupnice so za zdaj vložili interpelacijo proti ministru za delo. V oddaji bomo analizirali prve poteze novega ameriškega predsednika in vrnitev ruskega opozicijskega politika domov in za zapahe. Kritični pregled tedna z Dušanom Miličem.

Dušan Milič