Družabna kronika
slice
Med Mariborčane se je s Pohorja že spustil dedek Mraz
Dobri mož bo vse do 28. decembra obiskoval otroke v vrtcih in šolah, 8. december 2018 ob 21:49 Mariborčani so na Snežnem stadionu popoldne dočakali dedka Mraza, ki se je med njih skupaj s pravljičnim spremstvom spustil s Pohorja.
2
Tin Vodopivec: "Kot otroku se mi je svetila glava - to se lahko zgodi samo v Krškem!"
8. december 2018 ob 19:35 Eden izmed začetnikov stand up scene pri nas, Tin Vodopivec, se predstavlja že s svojim četrtim samostojnim stand up šovom Rock'n'roll, ki je od preostalih drugačen v tem, da spoznamo Tinovo otroštvo, prvič pa razkrije tudi svojo veliko "bolečino".
Vikend praznične dobrodelnosti na TV Slovenija družinam v stiski prinesel več kot 35.000 evrov
4
9. december 2018 ob 18:46 Ta konec tedna je bil razvedrilni program Televizije Slovenija v znamenju praznične dobrodelnosti, z zbranimi sredstvi pa so pomagali družinam v stiski.
Okoljevarstvenica Urša Zgojznik postala Slovenka leta
2
6. december 2018 ob 08:58 Slovenka leta 2018 je postala Urša Zgojznik, predsednica društva Ekologi brez meja, so odločili bralci revije Jana.
Foto: Z Ljubljanskega gradu se je spustil Miklavž
21
6. december 2018 ob 07:23 Ponoči je tiste, ki so bili zelo pridni, obiskal prvi od treh decembrskih mož, Miklavž. Najmlajši so ga nestrpno pričakovali tudi pri nas.
Energična, pozitivna, aktivna in privlačna - Dora Markun je mis športa 2018 Mis športa z letnico 2018 je postala Dora Markun iz Tržiča, ki se ukvarja s fitnesom.
14
Foto: Na Miklavževem koncertu za osnovnošolce zbrali 29.500 evrov Dobrodelni Miklavžev koncert je že decembrska stalnica.
12
Foto: Ko pride svet v Ljubljano – že 25. bazar Sila V Grand hotelu Union v Ljubljani je potekal že 25. dobrodelni bazar združenja Sila, na katerem je s svojimi stojnicami sodelovalo več kot 30 držav s šestih celin.
12
Foto/video: Ljubljana zasijala v barvah praznične okrasitve S tradicionalnim prižigom lučk je Ljubljana vstopila v praznični čas, ki ga bodo poleg svetleče okrasitve zaznamovali tudi praznični sejem in številni praznični dogodki.
45
Video: Ko aleluja postane Halleluka - oda Luki Dončiću Luka Dončić navdihuje svoje oboževalce na najrazličnejše načine, tudi umetniško, saj je nastala celo oda v njegovo čast in slavo, ki so jo poimenovali Halleluka.
16
"Čestitam Slovenkam, ker se morajo znajti brez varuške in gospodinje" "Naše raznolikosti v združenju žensk Sila ne dojemam kot težavo, ampak kot prednost. Premagamo vse prepreke, saj imamo isti cilj – čim bolje se prilagoditi življenju v Sloveniji in narediti kaj ...
65
Luka Zahović bo postal očka Nogometaš Luka Zahović bo pri 23 letih postal očka – njegovo dekle Maja Žnuderl je namreč v veselem pričakovanju.
34
Parkeljnom dež ni prišel do živega – v Goričanah pripravili peklensko rajanje Kljub dežju se je ob prihodu parkeljnov, ki napovedujejo skorajšnji vstop v praznični december, zbralo več tisoč ljudi, ki so bili v Goričanah priča že sedmemu peklenskemu rajanju.
20
Ana Plamenita pod okriljem noči in luči "Senco se lahko dela, spremlja nas, iz nje stopimo ali pa postanemo senca samega sebe. Nesreča se nas drži kot senca in tedaj se lahko celo prepiramo za oslovo senco. Naganja nam strah v kosti in ...
Foto: Štajerska prestolnica odeta v praznično podobo Maribor je zasijal v soju prazničnih luči, s čimer se v mestu začenja niz prireditev v okviru Čarobnega decembra, ki ga prireja Zavod za turizem Maribor – Pohorje, in Vilinskega mesta v organizaciji ...
10

Izbor
Anketa: 3. november 2018 ob 10:03

Na katerem družbenem omrežju preživite največ časa?

Na Facebooku.
Na Twitterju.
Na Instagramu.
Na katerem drugem.
Ne uporabljam družbenih omrežij.
Arhiv
Videonovice
Kazalo