Za seksualne manjšine pomeni internet pravo revolucijo.

Miha je gej, spoznali ga boste v šesti epizodi:

"Živijo, sm Miha. Star sm 35 let. Z Aljažem sva skupi 13 let. Spoznala sva se na netu. Takrat sva bla še oba v omari. Nisva poznala scene, nisva hodila ven, ne na partije, ne na parado. Nkamr. Nism znou osvajat. Če mi je bil kdo všeč, sm ga ignorirau. Če je pa mene kdo osvaju, pa sploh. Me je blo strah, da bi me outiral. Pa tut nism hotu sam fukat … hotu sm fanta. K bi me mel rad. Net je bil zato d best in v bistvu edini prostor, kjer sem se počutil varno. Kjer me ni blo strah. Kjer me ni blo sram. Kjer sem spoznal Aljaža."

Eva in Luka tokrat odkrivata, kaj strokovnjaki pravijo o pornografiji, tesnobi zaradi majhnega penisa, gejih kristjanih in kemseksu. Problemi s telesno samopodobo so značilni predvsem za obdobje adolescence, poplava popolnih podob na družbenih medijih in spoznavanje prek spleta pa jih brez primerne spolne vzgoje lahko še poglobijo.

Remziye Kunelaki

Angela Gregory

Simon Kovačič

Drogart

Nuno Trovão

V prvi sezoni podkasta o spolnosti posebna raziskovalca Eva in Luka ob pomoči strokovnjakinj in strokovnjakov, ki so se udeležili kongresa Evropskega združenja za spolno medicino v Ljubljani, podirata tabuje, razkrivata stereotipe in s pogovorom o seksu odpirata prostor za iskrene, prijazne, sočutne, zadovoljujoče in osrečujoče intimno partnerske odnose. 

Urška Henigman