Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja


Oddaja s športnimi izzivi in z nasveti, s katerimi bomo s sogovorniki s Fakultete za šport poskrbeli za športno aktivnost mladih in zdrav življenjski slog. Mi smo Hudo športni! Pa vi? Najdeš nas tudi na Tik toku https://www.tiktok.com/@cist_hudo


25. 05. 2024

Košarkarica Neža Glogovšek

V športnih minutah oddaje Hudo se bo tokrat predstavila 15-letna košarkarica Neža Glogovšek. Trenira v Košarkarskem klubu Podbočje, ki v tej starostni skupini igra v prvi ligi.


18. 05. 2024

Atlet Domen Prah Šoba

V rubriki Hudo športni smo se ustavili na OŠ Podbočje. Tam smo spoznali atleta Domna Praha Šobo, ki tekmuje za Atletski klub Brežice, dokazuje pa se v mnogoboju. V kateri atletski disciplini je najboljši, izveste v pogovoru, ki ga je pripravil Aleš Ogrin.


11. 05. 2024

Športna plezalka Naja Isak

Tokrat spoznavamo obetavno 14-letno športno plezalko, ki trenira v Športnem društvu Balvanija, nastopa za slovensko mladinsko reprezentanco v športnem plezanju, letošnjo sezono pa je začela odlično. Mlado športnico, ki je že preplezala tudi oceno 8a, kar je vrhunski dosežek, spoznate v rubriki Hudo športni.


04. 05. 2024

Plavalec Nej Jagodic

Nej Jagodic je uspešen mlad plavalec iz PK Triglav Kranj, ki kljub temu da ima 9 treningov na teden in nato še tekme, uspešno opravlja tudi šolske zadolžitve. Špela je na OŠ Matije Čopa Kranj izvedela tudi to, da ima najraje slog delfina, uživa pa tudi pri plavanju na dolgih prograh. Učenca OŠ Matije Čopa Kranj bomo spoznali v rubriki Hudo športni!


27. 04. 2024

Tadej Grega Potočnik trenira aikido

Ali vesta, kakšna borilna veščina je aikido? Za lažjo predstavo: mogoče ste jo že videli v kakšnem japonskem filmu, v katerem nastopajo samiraji ... Upam, da nam poznavalci ne bodo zamerili te asociacije, več o samem športu pa izvemo od našega sogovornika v rubriki Hudo športni. To je Tadej Grega Potočnik, sicer učenec OŠ Matije Čopa Kranj.


20. 04. 2024

Smučarski skakalec Maks Čuček

Najprej je bil navdušen nogometaš, zdaj je še bolj navdušen smučarski skakalec. Čeprav je bilo letos zaradi bolezni kar nekaj težkih trenutkov, Ljubljančan Maks Čuček z optimizmom gleda v naslednjo sezono.


12. 04. 2024

Ana Čermelj prisega na hiphop

Na OŠ Šenčur smo spoznali simpatično osmošolko, ki je nastopila tudi v resničnostnem šovu Slovenija ima talent. Ker je pred nami rubrika Hudo športni, ste najbrž ugotovili, da se Ana Čermelj ukvarja s plesom. In to ne s katerimkoli plesom, Ana prisega na hiphop.


06. 04. 2024

Judoist Rua Jonaš Kvapil trenira tudi ju-jitsu

Spoznajte mladega športnika, ki trenira dva, sicer sorodna športa. Prihaja z OŠ Litija, ukvarja pa se z borilnimi veščinami. To je Rua Jonaš Kvapil. Več o njegovem imenu, judu in ju-jitsu izveste v Hudo športni!


30. 03. 2024

Nik Podrenk iz NK Olimpija

Rubrika Hudo športni bo danes spet pokazala, da je nogomet med mladimi eden izmed najbolj priljubljenih športov. Na Osnovni šoli Litija smo namreč pred mikrofon znova povabili nogometaša, ta trenira pri NK Olimpija, več o njem izveste v športnih minutah oddaje Hudo.


22. 03. 2024

V četrtek so v Planici navijali šolarji

V Planici ta vikend poteka veliki finale letošnje sezone smučarskih skokov oz. poletov. Že v petek so naši smučarski skakalci poskrbeli za nepozabno doživetje, saj je tekmo posameznikov dobil Peter Prevc. A hudo vzdušje je bilo že na četrtkovih kvalifikacijah, ko je Program za mlade skupaj s številnimi šolarji navijal za naše orle.


16. 03. 2024

Košarkar Markus Auflič

V rubriki Hudo športni ostajamo na OŠ Litija, tam smo spoznali obetavnega mladega košarkarja Markusa Aufliča, ki igra za KK Cedevita Olimpija. Že njegov oče je bil košarkar, devetošolec pa se prav tako navdušuje nad tem športom.


02. 03. 2024

Nogometaš Tais Šabotič iz NK Bravo

V rubriki Hudo športni gremo na zelenice Nogometnega kluba Bravo. Barve kluba, ki igra v Prvi slovenski nogometni ligi, brani tudi 16 letni Tais Šabotič, ki ga bomo spoznali tokrat.


24. 02. 2024

Triatlonka Luna Sraka

Triatlon je še eden izmed športov, ki ga v rubriki Hudo športni še nismo predstavili. Kakšen je ta šport, ki ga sestavljajo tek, plavanje in kolesarjenje in kako priljubljen sploh je med mladimi športniki, je raziskovala Špela Šebenik.


17. 02. 2024

Eva Kiri Fevžer: "Golf ni samo za odrasle in premožne!"

Spoznajmo šport, o katerem večina ve zelo malo, drži pa se ga tudi nekaj stereotipov: da je le za odrasle ali le za premožne. To za golf ne drži, je prepričana Eva Kiri Fevžer iz Golf kluba Arboretum, ki jo bomo spoznali v rubriki Hudo športni!


10. 02. 2024

Taekwondooistka Brina Aleksič

V rubriki Hudo športni se je predstavila Brina Aleksič, ki trenira taekwondoo. Veliko zanimivih stvari je povedala o tej borilni veščini in tudi o tem, kakšni so njeni načrti na poti proti črnemu pasu.


03. 02. 2024

Nogometaš Rok Kopatin

Lahko bi rekli, da pri Roku Kopatinu nikoli ni bilo vprašanje, s katerim športom se bo ukvarjal. Tako kot njegov dedek in oče, pa tudi drugi moški predstavniki družine, je tudi on nogometaš. Čeprav je Primorec, trenira v NK Bravo, saj v Ljubljani obiskuje gimnazijo. Ima pa tudi to prednost, da je izreden sprinter in je zato že tekmoval tudi na atletskih tekmovanjih. Spoznajmo ga v oddaji Hudo športni!


27. 01. 2024

Karateist Ahmed Fares ima raje borbe kot kate

Na OŠ Zalog smo spoznali sedmošolca Faresa Ahmeda, ki že kar nekaj let trenira karate v Karate klubu Lev. Lani je bil v svoji starostni kategoriji državni prvak, visoke cilje pa ima tudi za naprej.


20. 01. 2024

Klara Velepec, srebrna na evropskem prvenstvu v turnem smučanju

Nedavno se je v Franciji končalo evropsko prvenstvo v tekmovalnem turnem smučanju, za slovensko reprezentanco je bilo najuspešnejše do zdaj. Pomerilo se je več kot 160 tekmovalk in tekmovalcev iz 22 evropskih držav, in sicer v štirih disciplinah. Slovenska reprezentanca se domov vrača tudi z eno medaljo, ki je sploh prva za slovensko turno smučanje na velikih tekmovanjih. Dosegla jo je 17-letna Klara Velepec, ki jo je pred mikrofon povabil Aleš Ogrin.


13. 01. 2024

Breakdancer Svit Zagmajster Lovrek

V rubriki Hudo športni se odpravljamo na plesišče. Pred mikrofon smo povabili 14-letnega plesalca hip-hopa, breakdancerja, ki svoje veščine pili v plesni akademiji Bast arts. S kom se je pogovarjal Aleš, izveste v minutah, ki jih v oddaji Hudo namenjamo športu.


06. 01. 2024

Odbojkarica Nika Drkušić

V prvi rubriki Hudi športni bomo spoznali športnico, ki že od malih nog obožuje odbojko. Za kakšen ekipni šport gre in ali je pomembno ali si levičar ali desničar, izvemo od novomeške dijakinje Nike Drkušić iz ženskega odbojkarskega kluba TPV Volley Novo mesto.


Več epizod
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt