Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Huda muska

5 epizod

5 epizod


Huda muska odgovarja na vprašanja o muziki okoli nas ter nagovarja mlade poslušalke in poslušalce h glasbenemu ustvarjanju. Pripravlja jo profesor glasbe Matej Jevnišek.


2. 2. 2023

Huda muska - Glasbeno udejstvovanje kot družaben dogodek

Glasbeno udejstvovanje se je umaknilo v zasebno okolje, v preteklosti pa je človek glasbo ustvarjal v skupini in zunaj, sredi vasi. Ali kdaj prepevate s prijatelji ob kitari ali pa kar tako v družbi? Le dajte, saj tako krepimo socialen krog in se povezujemo z ljudmi.


28. 1. 2023

Huda Muska - Žigan Krajnčan

Žigan Krajnčan je vsestranski umetnik - poje, pleše, zanima ga igra, ustvarja glasbo in koreografije. Delček njegovega ustvarjanja bomo spoznali v Hudi muski, ki jo je pripravila Tina Žun.


18. 1. 2023

Huda muska - Hiphop

Hiphop je kultura, gibanje ter življenjski slog in ne zgolj glasba. Vsaj tako je bilo v njegovih začetkih v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. Do danes je prehodil dolgo pot in se spremenil. Kdaj in kje pa se je sploh začel hiphop? Mnogo prej, kot si morda mislite, zato prisluhnite Hudi muski.


12. 1. 2023

Huda muska - zaslužki glasbenikov

V glasbenem svetu se danes vrtijo milijoni in milijarde. Glasbeni izvajalci pa so nemalokrat zgolj samo lutke za doseganje finančnih uspehov raznih založb in korporacij. Kdo je v letu 2022 s svojim glasbenim delom zaslužil največ? Prisluhnite Hudi muski.


24. 12. 2022

Huda muska - Božične kolednice

V Hudi muski smo tokrat raziskali nekaj božičnih kolednic, ki jih v različnih evropskih državah prepevajo v prazničnem času. Odpravili smo se na kratko, glasbeno obarvano božično potovanje na Švedsko, v Latvijo in Švico. Hudo musko je pripravila Tina Žun.


Domov V živo Podkasti Spored Kontakt