Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

ImproKLET

21 epizod

21 epizod



20. 04. 2022

Finale Improkleti: Gimnazija Šiška vs. Gimnazija Poljane

Radijska improvizacija z dijaki iz Šolske improlige je končana. V današnjem finalu sta nastopili najboljši ekipi "šilarjev" iz minulih oddaj. To sta bili Gimnazija Poljane in Gimnazija Šiška, ki sta se pomerili v 4 disciplinah: rime, žanrski skok, MMC molj, naj praznik. Jezikovne in jezične spretnosti dijakov so ocenjevali sodniki: Sašo Hribar, Jan Hrušovar in voditelja oddaje, a že glasova prvih dveh sta odločila: Zmagovalec tokratne Improkleti je Gimnazija Šiška!


06. 04. 2022

Drugi polfinale: Gimnazija Šiška vs. SVŠGUGL

V drugem polfinalnem obračunu oddaje Improklet sta svoje improvizatorsko znanje pokazali ekipi z Gimnazije Šiška (Ema, Karin, Sofija) in Srednje vzgojiteljske šole, gimnazije in umetniške gimnazije Ljubljana (Nija, Naomi, India). Dekleta so se preizkusila v 4 disciplinah: reklama za včlanitev, od P do P, didaskalije in prometno poročilo, katera ekipa si zasluži še en nastop na Radiu Slovenija, torej uvrstitev v finale, pa v anketi na spletni strani Prvega odločate vi!


30. 03. 2022

Prvi polfinale

Radijska improvizacija z dijaki iz Šolske improlige ...


09. 03. 2022

GSŠRM Kamnik vs. Gimnazija Jožeta Plečnika

Spoznali smo še zadnji dve srednji šoli, ki sta se v našem studiu pomerili v radijski improvizaciji. To sta bili: Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra Kamnik, ki sta jo zastopala Špela in Žan, ter Gimnazija Jožeta Plečnika Ljubljana, s katere so prišli Jera, Daša in Daniil. Pomerili so se v 4 disciplinah: rime, intervju s strokovnjakom, teta Justi in prometno poročilo, zmaga pa naj najboljši! Katera od obeh šol se bo pridružila zmagovalnim ekipam minulih oddaj (SVŠGUGL, Gimnazija Poljane in Gimnazija Šiška)?


02. 03. 2022

Gimnazija Ledina vs. Gimnazija Šiška

Tokrat so se v radijski improvizaciji z dijaki Šolske improlige spopadli dijaki Gimnazije Ledina (Hana, Hana, Ajda, Dominika) in Gimnazije Šiška (Ema, Karin, Sofija). Obe ekipi sta navdišili v radiu prilagojenih disciplinah: zgodba v vrsti - pravljica, đibriš poezija, inspiracija in radijski dnevnik, a le ena se bo uvrstila v polfinale.


16. 02. 2022

Gimnazija Moste vs Gimnazija Poljane

V drugem dvoboju Improkleti sta se pomerili novi dve ekipi ŠILe: Gimnazija Moste (Nia, Fedja, Sara) in Gimnazija Poljane (Jitske, Lovro, Eva). Meče sta v štirih disciplinah, prilagojenih za radisjki medij: naj praznik, gost iz tujine, intervju nazaj in še disciplini pridruži se nam aka reklama za včlanitev. Dosegljivi smo na profilih Instagrama Program_za_mlade in ŠILA solska_impro_liga. Ne le o temah, tudi o zmagovalcu boste odločali vi. Glasovanje o tem, katera ekipa vas bo bolj navdušila s svojim jezikom in besedami, bo potekalo do prihodnje srede. Ekipa "šilarjev" z več glasovi se bo uvrstila v drugi krog Improkleti!


09. 02. 2022

Improklet - Gimnazija Bežigrad proti SVŠGUGL

Prvi dve ekipi radijskih šilarjev sta bili: Pija, Eva in Martin z Gimnazije Bežigrad ter Nia in Žana s Srednje vzgojiteljske šole, gimnazije in umetniške gimnazije Ljubljana (SVŠGUGL). Pomerili sta se v 4 disciplinah: vprašanja, čuskok, dogodek tedna in najslabše reklame. Predloge za odnose, prostor, čustva in filmski žanr ste nam pridno pošiljali na Instagram profil Program za mlade in ŠILA solska_impro_liga!!! Tudi o zmagovalcu odločate vi. En teden bo potekalo glasovanje o tem, katera ekipa vas bo bolj navdušila s svojim jezikom in besedami! Zmagovalna se uvrsti v drugi krog Improkleti!


09. 02. 2022

Nova sezona Improkleti

Prvi program Radia Slovenija in ŠILA začenjata novo sezono Improkleti. V radijski improvizaciji se bo v radijskem etru pomerilo 8 ekip Šolske improlige. S pomočjo poslušalcev, ki nam bodo pomagali s predlogi za dogodke in okolja različnih situacij, se bodo poskušale ekipe s 3 dijaki prek različnih disciplin improvizacijskega gledališča prebiti v finale. 24 "šilarjev", 2 voditelja, 8 šol, 7 oddaj Improklet in 1 zmagovalec!


20. 05. 2015

Zaključna oddaja sezone

Tekmovanje v radijski improvizaciji Improklet se bliža koncu. V sredo se bo odvijala zadnja tekma ekip Šolske impro lige. Že v ponedeljek bo na socialnem omrežju Facebook znano, katera ekipa se bo za zmago pomerila z Gimnazijo Vič. Tokrat o zmagovalcu ne bodo odločali glasovi poslušalcev, temveč strokovna žirija s Sašem Hribarjem na čelu. Ne zamudite zadnje oddaje Improklet, v kateri se bo odvijala "divja" bitka za zmago, ki prinese nastop v oddaji Radio Ga Ga ter na gledališkem festivalu Cankarjada. S kakšnimi finalnimi izzivi se bodo spopadli Improkletniki, boste slišali v sredo, ob 20h na Prvem. Voditeljica Lea Ogrin.


13. 05. 2015

Improklet


06. 05. 2015

Gimnazija Vič in Srednja šola in gimnazija Rudolfa Maistra Kamnik

Gimnazija Vič in Srednja šola in gimnazija Rudolfa Maistra Kamnik V prvi polfinali oddaji bomo razkrili tudi za kakšne nagrade se potegujejo najboljše ekipe Šolske impro lige, vas nasmejali in zavrteli veliko odlične glasbe. Spremljajte nas in glasujte za ekipo, ki si po vašem mnenju zasluži zadnje mesto v polfinalu na Facebook - Improklet, ponovno pa se slišimo v sredo po prvomajskih počitnicah. Voditeljica Lea Ogrin.


22. 04. 2015

Improklet

V sredo se bosta pomerili še zadnji dve ekipi prvega kroga tekmovanja v radijski improvizaciji - Improklet. V polfinale sta se že uvrstili Gimnazija Rudolfa Maistra Kamnik in Gimnazija Vič. V sredo ob 20h pa boste izvedeli, kdo so tretji polfinalisti ter prisluhnili Gimnaziji Poljane in Gimnaziji Nova Gorica, ki se bosta pomerili za zadnje mesto v drugem krogu. Sodelujete s predlogi in osvojite vstopnice za predstave Šolske impro lige. Voditeljica Lea Ogrin.


15. 04. 2015

Improklet

S predlogi za improvizacijske discipline lahko sodelujete na telefonski številki 01-475-22-22 in na www.facebook.com/Improklet. Voditeljica Lea Ogrin.


08. 04. 2015

Improklet

V drugi oddaji se bodo v Improkleti pomerili improvizatorji iz Gimnazije Vič in združena ekipa improvizatorjev Gimnazij Šiška in Moste. Glasovanje je odprto na Facebooku programa za mlade: https://www.facebook.com/programzamlade. Voditeljica je Lea Ogrin.


01. 04. 2015

Improklet

Na Prvi program se ponovno vrača najbolj nasmejana oddaja s strašljivim imenom Improklet. V njej se bo 8 ekip Šolske impro lige potegovalo za zmago - nastop v Radiu Gaga. V prvem krogu se bosta to sredo ob dvajsetih pomerili ekipi Gimnazije Rudolfa Maistra Kamnik in Gimnazije Antona Aškerca Ljubljana. Njuno usodo boste krojili poslušalci s predlogi in glasovanjem. Se slišimo v Improkleti! Voditeljica Lea Ogrin.


18. 06. 2014

Improklet - finale 2014

Finalna oddaja Improklet v kateri sta se pomeriil ekipi Gimnazije Bežigrad in Srednje vzgojiteljske šole in gimnazije Ljubljana. Vodi Lea Ogrin.


16. 04. 2014

Pionirski dom in Nova Gorica

V radijskih improvizacijskih disciplinah se bosta pomerili ekipi iz Nove Gorice in Ljubljane. Po koncu oddaje za svojega favorita lahko glasujete na www.rtvslo.si/mladi. Vodi Lea Ogrin


Več epizod
Domov V živo Podkasti Spored Kontakt