V drugem dvoboju Improkleti sta se pomerili novi dve ekipi ŠILe: Gimnazija Moste (Nia, Fedja, Sara) in Gimnazija Poljane (Jitske, Lovro, Eva). Meče sta v štirih disciplinah, prilagojenih za radisjki medij: naj praznik, gost iz tujine, intervju nazaj in še disciplini pridruži se nam aka reklama za včlanitev.

Dosegljivi smo na profilih Instagrama Program_za_mlade in ŠILA solska_impro_liga.

Ne le o temah, tudi o zmagovalcu boste odločali vi. Glasovanje o tem, katera ekipa vas bo bolj navdušila s svojim jezikom in besedami, bo potekalo do prihodnje srede. Ekipa "šilarjev" z več glasovi se bo uvrstila v drugi krog Improkleti!

Radijska improvizacija z dijaki iz Šolske improlige, v drugi krog gredo dijaki iz Gimnazije Poljane

V drugem dvoboju Improkleti sta se pomerili novi dve ekipi ŠILe: Gimnazija Moste (Nia, Fedja, Sara) in Gimnazija Poljane (Jitske, Lovro, Eva). Meče sta prekrižali v štirih disciplinah, prilagojenih za radijski medij: naj praznik, gost iz tujine, intervju nazaj in še v disciplini pridruži se nam aka reklama za včlanitev.

Ne le o temah, tudi o zmagovalcu odločate vi. Glasovanje o tem, katera ekipa vas je bolj navdušila s svojim jezikom in besedami, je potekalo do srede. Oddali ste 645 glasov. Zmagovalna ekipa druge oddaje Impreklet je s 55 odstotki glasov postala Gimnazija Poljane, Gimnaziji Moste ste namenili 45 odstotkov glasov.

 

Dosegljivi smo na profilih Instagrama Program_za_mlade in ŠILA solska_impro_liga.  Naslednja oddaja je na sporedu 2. marca.

Aleš Ogrin, Špela Šebenik