Seksualna ustvarjalnost v monogamnih intimnopartnerskih odnosih razkriva novo in razburljivo.

V četrti sezoni prek osebnih zgodb in pogovorov z domačimi in tujimi strokovnjakinjami in strokovnjaki raziskujemo presečišče med prirojenim in privzgojenim, med naravo in kulturo. Kako je z libidom?

"Živjo, jst sm Jasmina, stara sem 34 let, s Tilnom sva skupaj šest let in imava dva otroka. Oba sta v vrtcu, tko da … jst sm kr velik na bolniški, k sta skos bolna. Al eden al pa drugi. In sem pol vsakič znova doma in vsi plani padejo v vodo. Cel svet je na novo začel živet, k da kovida ni blo. Jst pa ne morm nikamor. Ne na koncert, ne v kino, ne na predstavo. Al sem s tamalima, al sm jst bolna, al sem pa sam res noro utrujena, pa tut … nimam it s kom. Neki časa sm se še trudila družit s puncami, sam enostavno ni šlo. K sm edina med njimi, k ma otroke. In ne štekajo. Ker pač ne morjo štekat. V službi pa tut nimam neke družbe. Pa še s Tilnom sva se čist oddaljila, tut seksualno. Tko da … ja … ful sem osamljena."

Pišete nam na evolucijauzitka@rtvslo.si ali izpolnite spletni obrazec tukaj, kjer lahko popolnoma anonimno razkrijete svoje spolno življenje.

Vemo, kdo smo

Marieke Dewitte

Tabea Zorn

izr. prof. dr. Anja Zalta

Patricija Dolinar

Igrata Manca Dorrer in Domen Valič, avtorica podkasta je Urška Henigman.

Urška Henigman