Pridite 9. oktobra ob 15.00 v Cukrarno na Avdiofestival.

Evolucija užitka in nov projekt o spolnosti Prvič. Skupaj z vami se iskreno pogovarjamo o spolnosti v najširšem pomenu besede. Brezplačne vstopnice so na voljo TUKAJ.

Spolna vzgoja otrok se začne s spolno vzgojo odraslih, zato igrano dokumentarni podkast Evolucija užitka združuje osebne zgodbe, ki jih dopolnjujejo najnovejša znanstvena spoznanja o človekovi seksualnosti. Manca Dorrer in Domen Valič bosta tokrat v živo vstopila v vlogi Eve in Luka in prek Ajdinih izkušenj raziskovala vpliv kulture in družbe na človeška spolovila.

Podkast Evolucija užitka je z informacijami o klitorisu navdihnil Zvezdano Novaković, da je napisala skladbo Ledenik, ki jo bo prvič javno zapela na dogodku Evolucija užitka + Prvič.

Prvič pa bomo tudi vsi skupaj govorili o Prvič - novi dokumentarni seriji in podkastu, ki bosta mladim odpirala prostor za sočutne, spoštljive in razumevajoče pogovore o intimi in bližini. Od prvega klika do prvega poljuba, od prvega srcozloma do spolnega nasilja, ki se ne sme zgoditi niti prvič. V Cukrarni se nam pridružijo mladi, ki nastopajo v dokumetnarni seriji. Prvič pripravljata Neža Prah Seničar in Urška Henigman.

Urška Heningman