Seksualno delo vključuje marsikaj, od trgovine z ljudmi in zlorab do nastopanja v feminističnih pornografskih filmih, ki so lahko tudi emancipatorna izkušnja.

V peti sezoni prek osebnih zgodb in pogovorov z domačimi in tujimi strokovnjakinjami in strokovnjaki raziskujemo presečišče med digitalnim in spolnostjo. 

"Heeeej, jst sm Vida, stara sem 22 let. Sem študentka, študiram zgodovino in slovenščino. Živim v Ljubljani, blizu faksa. Najemam sobo, v stanovanju nas je pet. Pa ni slab flet, tko, čist ok, prenovljen. Vsaka ima svojo sobo, potem imamo skupno kuhinjo z jedilnico in skupno kopalnico. Najemnina za sobo je 350 evrov, plus stroški, valda. Ja, pač … ni pocen a ne, sploh, če starši ne pomagajo. Si sama zaslužim. Najprej sm delala v lokalu, ampak mi je to toliko časa vzelo, da sploh nisem mogla normalno študirat. Zdej sem na OnlyFans. Odkar objavljam, mam same desetke."

Pišete nam na evolucijauzitka@rtvslo.si ali izpolnite spletni obrazec tukaj, kjer napišete, kaj bi radi, da raziščemo v prihodnji epizodi.

Živa Gornik

Leja Markelj

Maja Vehar

Raziskovalni projekt ORIS

Prostitucija na Slovenskem

Radikalizacija fantov na spletu 

Igrata Manca Dorrer in Domen Valič, avtorica podkasta je Urška Henigman.

Urška Henigman