Gostja po polnoči bo Nina Medved, pesnica, kulturna producentka, urednica, fotografinja in prevajalka; na Festivalu mlade literature Urška je pred dvema letoma postala tudi uršljanka, najbolj perspektivna mlada literarna ustvarjalka. Vodi pesniško društvo Slam zverine in je tudi prva slovenska prvakinja v slam poeziji. Njena poezija domuje tudi v literarnih revijah, živih nastopih in drugih jezikih. Z njo se bo pogovarjala nočna voditeljica Darinka Čobec.

Pesnica, kulturna producentka, urednica, fotografinja in prevajalka

Gostja po polnoči bo Nina Medved, pesnica, kulturna producentka, urednica, fotografinja in prevajalka; na Festivalu mlade literature Urška je pred dvema letoma postala tudi uršljanka, najbolj perspektivna mlada literarna ustvarjalka. Vodi pesniško društvo Slam zverine in je tudi prva slovenska prvakinja v slam poeziji. Njena poezija domuje tudi v literarnih  revijah, živih nastopih in drugih jezikih.

Slišali bomo še pogovor z dr. Urbanom Brenom, prorektorjem za prenos znanja na Univerzi v Mariboru, s študentko magistrskega študija glasbene pedagogike na mariborski univerzi, Sašo Borec, pa bomo spoznavali Peru.

Prvi