Aktualno
link
Gasilci v Nemčiji so se soočili z nenavadnim incidentom, saj so morali posredovati pri nesreči, kjer je bila cesta zaprta zaradi razlitja stopljene čokolade.
Iz sveta znanih
link
Igralki Sarah Hyland so morali dvakrat presaditi ledvico
1
11. december 2018 ob 21:35 Ameriška igralka Sarah Hyland, znana predvsem po vlogi v televizijski seriji Sodobna družina , je razkrila, da je morala prestati dve operaciji za presaditev ledvice.
Več novic ...
Lepota bivanja
link
Koledarji za leto 2019, ki bodo na vaših stenah za vedno
4
9. december 2018 ob 08:42 Prehod v novo leto spremlja tudi izbor rokovnikov in koledarjev, ki vas bodo spremljali iz dneva v dan, iz meseca v mesec ...
Več novic ...
Zanimivosti
link
Curry dvomi o pristanku na Luno, zato ga Nasa vabi na obisk
76
11. december 2018 ob 18:12 Stephen Curry je v neki radijski oddaji skupaj z nekaterimi drugimi ameriškimi košarkarji podvomil, da je človeku uspelo pristati na Luni, kar je že sprožilo odziv Nase.
Več novic ...
Avtomobilnost
link
Evropska unija neenotna glede zmanjševanja izpustov ogljikovega dioksida
4
12. december 2018 ob 09:00 Evropska unija ostaja razdeljena glede zmanjšanja izpustov ogljikovega dioksida pri osebnih avtomobilih in lahkih gospodarskih vozilih.
Več novic ...
Družabna kronika
link
Katarina Čas nadaljuje naskok na Hollywood, a selitev v L. A. bo še počakala
30
10. december 2018 ob 19:07 Katarina Čas leto 2018 sklepa polno zaposlena – tako v domačih kot tujih koprodukcijah. Ta trenutek promovira tretjo sezono ameriške serije Berlin Station, v kateri vidimo kar nekaj znanih obrazov.
Več novic ...
Glasba
link
Palestinci pozivajo k omejitvi prenosa Evrovizije v izraelskih naselbinah
18
11. december 2018 ob 14:42 Palestinska osvobodilna organizacija (PLO) je pozvala Evropsko radiodifuzno zvezo (EBU), da omeji prenose pesmi Evrovizije leta 2019 v izraelskih naselbinah na zasedenih palestinskih ozemljih, ki so po mednarodnem pravu nezakonite.
Več novic ...
Moda
link
Črn smoking: najbolj modna izbira letošnjega decembra
4
10. december 2018 ob 07:19 Bleščice, žamet, pa dodatki iz perja in res; "mala črna", bluza, brezhibno krojen črn suknjič, črni salonarji, najbolje z zašiljeno peto. Za piko na i pa črna maskara in rdeča šminka.
Več novic ...
Hrana in pijača
link
Sladke testenine z makom
12. december 2018 ob 08:30 Potrebujemo: 500g testenin, najbolje širokih rezancevm 150g mletega maka, 1dl mleka, 2,5dl sladke smetane, 4 žlice medu oz.
Več novic ...
Šala dneva
PREDSTAVLJA SI
Mož reče ženi:
  • Ljubica, si lahko predstavljaš, poročena sva že 15 let in se nisva niti enkrat samkrat skregala.
  • Z lahkoto, ti presneta mevža!

OČETOV SIN
Sin gledališkega igralca je padel na izpitu. Očetu je poslal telegram: Žirija navdušena. stop. Zahtevajo ponovitev. stop.
Arhiv ...
Izbor

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Anketa

Na katerem družbenem omrežju preživite največ časa?

Na Facebooku.
Na Twitterju.
Na Instagramu.
Na katerem drugem.
Ne uporabljam družbenih omrežij.
Arhiv
Video dneva
Bordo s prvencem Medzvezdje

Glasbena skupina Bordo je pred kratkim predstavila svoj prvi studijski album z naslovom Medzvezdje, del katerega je tudi najnovejši singel Zakaj.


Več videov ...
Igre na srečo
Kazalo