Preostali športi
slice
Stevens zaradi dokumentov ne bo branil naslova svetovnega podprvaka
SP na Kitajskem se bo začel v torek, 9. december 2018 ob 16:26 Slovenski plavalec Peter John Stevens na svetovnem prvenstvu v 25-metrskih bazenih v Hangžuju na Kitajskem ne bo nastopil v svoji paradni disciplini na 50 m prsno.
14
Namiznotenisačice za konec kvalifikacij izgubile v Ukrajini
1
4. december 2018 ob 19:38 Slovenska ženska reprezentanca v namiznem tenisu je na zadnji kvalifikacijski tekmi za uvrstitev na ekipno evropsko prvenstvo, ki bo prihodnje leto v Franciji, v Černigovu v Ukrajini izgubila s 3:0.
David Lama prvi splezal na nedotaknjeni Lunag Ri
20
3. december 2018 ob 18:23 Avstrijski plezalec David Lama je prvi na svetu stopil na 6907 metrov visok himalajski vrh Lunag Ri, do zdaj eden najvišjih še nepreplezanih vrhov v Nepalu.
Konec McCarthyjevega obdobja v Green Bayu
15
3. december 2018 ob 09:42 Mike McCarthy ni več trener Green Baya, ki je v 13. tednu Lige NFL pred svojimi gledalci presenetljivo izgubil proti letos slabi Arizoni z 20:17.
Wilder obdržal pas: Fury imel pobudo, a tudi dvakrat padel
29
2. december 2018 ob 09:19 Težko pričakovani boksarski dvoboj med Američanom Deoantayem Wilderjem in Britancem Tyson Furyjem za naslov svetovnega prvaka v težki kategoriji verzije WBC se je končal brez zmagovalca.
Švicarska prevlada v Domžalah, Šuštarjeva tik pod odrom Švicarji s Sino Goetz in Nikolayem Primerovom na čelu so v Domžalah skoraj v celoti zapolnili zmagovalne stopničke druge tekme evropskega pokala v lednem plezanju v disciplini težavnost.
1
Slovenska aduta v Domžalah bosta Jaka Hrast in Maja Šuštar Evropski pokal v lednem plezanju se po lanski uspešni premieri spet vrača v Domžale, kjer bodo v soboto na plezalni steni na garažni hiši cepine in dereze nabrusili tekmovalci iz številnih držav ...
Moderna tehnologija v šah prinaša blagoslov in prekletstvo Velemojstrica Darja Kapš je bila razočarana nad festivalom remijev v boju za naslov svetovnega prvaka v šahu, hkrati pa navdušena nad dolgo vladavino Magnusa Carlsena.
27
Magnus Carlsen ostaja šahovski kralj Norvežan Magnus Carlsen je ubranil naslov svetovnega prvaka v šahu, potem ko je v Londonu v dodatnih partijah s 3:0 premagal ameriškega izzivalca Fabiana Caruano.
84
Po dvanajstih remijih sledijo podaljški Tudi 12. partija za naslov svetovnega šahovskega prvaka ni dala zmagovalca. Nov remi pomeni, da bosta svetovni prvak Magnus Carlsen in izzivalec Fabiano Caruana morala odigrati podaljške.
23
Agonija Packersov: Brez zmag v gosteh ni upanja za končnico Nogometaši Minnesote so v divizijskem obračunu 12. tedna Lige NFL premagali Green Bay s 24:17 in Packerse precej oddaljili od boja za končnico.
17
Kregar stopnjeval uvrstitev do končnega petega mesta Slovenski triatlonec Miro Kregar je na ultramaratonu za svetovno prvenstvo na Havajih zasedel peto mesto, postal pa je svetovni prvak med veterani nad 50 let.
8
11 partij, 11 remijev, podaljški blizu, morda celo 11-metrovke Šahovski spektakel v Londonu se je spremenil v festival remijev, svetovni prvak Magnus Carlsen in njegov izzivalec Fabiano Caruana sta namreč remizirala tudi v 11. partiji.
9
Miku Taširu znova nerešljiva uganka za Tino Trstenjak Olimpijska prvakinja Tina Trstenjak je na grand slamu v Osaki, zadnjem velikem judoističnem tekmovanju letos, zasedla peto mesto v kategoriji do 63 kilogramov.
Več akcije, več tveganja, a spet remi Magnus Carlsen in Fabiano Caruana sta tudi v 10. partiji za naslov svetovnega prvaka v Londonu nadaljevala niz remijev. Izid je zdaj 5:5.
18

Izbor
Izbor
Citat za prebrat
link
Nejc Vidmar
3
9. december 2018 ob 14:39 Veselje v garderobi je bilo podobno, kot če bi bili prvaki. Ni bilo lepo biti nogometaš Olimpije v teh težkih časih, ne znate si predstavljati, kako težko je bilo v zadnjih tednih.
Več novic ...
Anketa: 4. december 2018 ob 04:49

Nostradamusi, katero mesto bo Slovenija osvojila v kvalifikacijski skupini G za Euro 2020?

Prvo mesto.
Drugo mesto.
Tretje mesto.
Četrto mesto.
Peto mesto.
Šesto mesto.
Arhiv
Kazalo